Wij coachen mensen met overprikkeling die uitvallen in het dagelijkse leven.

Wij coachen volwassenen die door overprikkeling vast lopen in het dagelijkse leven. De coaching is laagdrempelig, persoonlijk, betrokken en effectief. Door het leveren van maatwerk wordt elk coaching traject samengesteld op persoonlijke behoefte van de cliënt.

Overprikkeling bij hoogsensitiviteit

Veel volwassenen die wij coachen zijn hoogsensitief, waarbij een groot percentage van hen thuis zit vanwege een burn-out. Ze ervaren veel stress en weten niet goed hoe zij hiermee om moeten gaan. De stressreacties die het meest voorkomen bij hoogsensitieve volwassenen zijn een vol hoofd, concentratie problemen en een onrustig gevoel. Wanneer je niets doet met deze stressreacties, worden de klachten steeds erger en zal degene overprikkeld raken en minder goed presteren op school of op het werk. Voor hoogsensitieve volwassenen is het van groot belang dat zij hun hoogsensitiviteit gaan leren begrijpen. Daarnaast moeten ze erachter zien te komen waar zij energie van krijgen en wat voor hen werkt om niet overprikkeld te raken. Bewegen en muziek spelen hierbij een belangrijke rol.

Coaching vanuit ervaring

Tijdens de coaching trajecten werken Marjan en Danielle vooral vanuit het gevoel. Ze gebruiken hun mensenkennis en intuïtie om hoogsensitieve volwassenen te begeleiden in het leren omgaan met de hoogsensitiviteit. Hun coaching is laagdrempelig, persoonlijk, betrokken en effectief. Ze leveren maatwerk door de coachingstrajecten samen te stellen op de persoonlijke behoefte van hun cliënten.

Kennismaking

Indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u ons bellen of een e-mail sturen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten, inventariseren wij uw behoefte. Binnen 1 week komen wij dan met een advies rondom het coachingstraject.

Tarieven

Onderstaande tarieven zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele reiskosten. De kosten moeten zelf betaald worden en worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

  • Kennismakingsgesprek (telefonisch) van 30 minuten: gratis
  • Intakegesprek van 60 minuten: €65,-
  • Coaching sessie van 60 minuten: €65,-
  • Coaching pakket (intake + 5 sessies): €350,-  totaal

Contact

Voor omgeving Smilde (Drenthe) neemt contact op met Marjan Hof: +31 6 46 20 63 77
Voor omgeving Harderwijk (Gelderland) neem contact op met Danielle van den Os: +31 6 51 43 60 08
Of stuur een email naar info@we-fixx.nl