Individueel

Wij coachen hoogsensitieve volwassenen die vastlopen in het dagelijkse leven door overprikkeling. Veel hoogsensitieve volwassenen die bij ons komen hebben burn-out achtige klachten of hypervenilatieklachten. Ze ervaren veel stress en weten niet goed hoe zij hiermee om moeten gaan.

Door de coaching komt er meer balans tussen lichaam, hoofd, hart en ziel, waardoor je vitaler wordt. Zodra je beter in balans bent, begrijpt wat hoogsensitiviteit is en hoe hiermee om te gaan, zal je minder snel overprikkeld raken.

Coaching vanuit ervaring

Tijdens de coachingstrajecten werken Marjan en Danielle vooral vanuit het gevoel. Ze gebruiken hun mensenkennis en intuïtie om hoogsensitieve volwassenen te begeleiden in het leren omgaan met de hoogsensitiviteit. Hun coaching is laagdrempelig, persoonlijk, betrokken en effectief. Ze leveren maatwerk door de coachingstrajecten samen te stellen op de persoonlijke behoefte van hun cliënten.

Kennismaking

Indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u ons bellen of een e-mail sturen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten, inventariseren wij uw behoefte. Binnen 1 week komen wij dan met een advies rondom het coachingstraject.

Contactpersonen

Voor omgeving Smilde (Drenthe) neemt contact op met Marjan Hof: +31 6 46 20 63 77
Voor omgeving Harderwijk (Gelderland) neem contact op met Danielle te Kaat: +31 6 51 43 60 08
Of stuur een email naar info@we-fixx.nl