Help mijn kind is hoogsensitief!

Als ervaringsdeskundigen weten Marjan en Danielle als geen ander hoe het is om hoogsensitieve kinderen op te voeden. Beiden hebben regelmatig voor pittige uitdagingen gestaan, waarbij ze door vallen en opstaan erachter zijn gekomen wat werkt en wat niet. Zij willen graag hun ervaringen delen en ouders van hoogsensitieve kinderen coachen in het leren omgaan met de hoogsensitiviteit in het gezin om zo rust te creëren binnen het gezin.

Wilt u weten of uw kind hoogsensitief is, vul dan op deze pagina de vragenlijst in. Twijfelt u over de uitkomst dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Coaching vanuit ervaring

Tijdens de coachingstrajecten werken Marjan en Danielle vooral vanuit het gevoel. Ze gebruiken hun mensenkennis en intuïtie om ouders van hoogsensitieve kinderen te begeleiden in het leren omgaan met de hoogsensitiviteit. Hun coaching is laagdrempelig, persoonlijk, betrokken en effectief. Ze leveren maatwerk door de coachingstrajecten samen te stellen op de persoonlijke behoefte van de ouders. In eerste instantie richt de coaching zich vooral op de ouders, maar mocht het blijken dat het coachen van het kind nodig is, dan zullen zij dit zeker ook oppakken.

Kennismaking

Indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u ons bellen of een e-mail sturen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten, inventariseren wij uw behoefte. Binnen 1 week komen wij dan met een advies rondom het coachingstraject.

Contactpersonen

Voor omgeving Smilde (Drenthe) neemt contact op met Marjan Hof: +31 6 46 20 63 77
Voor omgeving Harderwijk (Gelderland) neem contact op met Danielle te Kaat: +31 6 51 43 60 08
Of stuur een email naar info@we-fixx.nl