Team We-Fixx
coaches hoogsensitiviteit

Het team van We-Fixx bestaat uit Marjan Hof en Danielle te Kaat. Beiden hoogsensitief, jarenlang werkzaam binnen de zorg en opgeleid tot hoogsensitiviteitsdeskundige. Zij hebben veel ervaring opgedaan met overprikkeling binnen de diverse werkvelden in de gezondheidszorg, zoals de psychiatrie, de ouderenzorg en de verstandelijk gehandicaptenzorg. Het is hun drive om meer bekendheid te geven aan overprikkeling binnen de gezondheidszorg. Helaas komt het nog regelmatig voor dat mensen onverklaarbaar gedrag laten zien, wat veroorzaakt wordt door overprikkeling en niet als deze wordt herkent.

Marjan Hof

Marjan heeft in het verleden als verpleegkundige veel ervaring opgedaan in de ouderenzorg en de geestelijke gezondheidszorg. Thema’s als dementie, NAH, schizofrenie zijn voor haar niet onbekend. Van nature is zij betrokken bij haar omgeving, intuïtief ingesteld en maakt zij graag contact met mensen. Die eigenschappen vormen, samen met haar professionele kennis, een perfecte basis om anderen te adviseren en begeleiden in het leren voorkomen van overprikkeling.

Danielle te Kaat

Danielle heeft de afgelopen 20 jaar als logopedist en logopediewetenschapper gewerkt binnen de ouderzorg, de verstandelijk gehandicaptenzorg en in haar eigen praktijk. Zij heeft veel mensen met NAH, neurodegeneratieve stoornissen zoals dementie en mensen met een verstandelijke beperking behandeld. Haar luisterend oor, sterk invoelend vermogen, gedrevenheid , passie en mensenkennis zijn essentiële ingrediënten om anderen te helpen overprikkeling te voorkomen.