We-Fixx

In het dagelijkse leven heb ik veel te maken (gehad) met overprikkeling. Zowel op privé- als professioneel gebied is overprikkeling een terugkerend thema in mijn leven. Ik merk dat het thema overprikkeling veel leeft in de maatschappij. Vooral binnen de gezondheidszorg, waar er nog veel relevante kennis mist. Ik zet mij graag via We-Fixx in om mijn expertise te delen en anderen te helpen om overprikkeling te gaan voorkomen. Ik organiseer jaarlijks congressen, coach graag hoogsensitieve personen, schrijf blogs en daarnaast ontwikkel ik hulpmiddelen om overprikkeling te voorkomen. Op dit moment wordt een app en sensor ontwikkelt die overprikkeling helpen voorkomen.

Marjan Hof

Ik werk naast We-Fixx als ambulant psychiatrisch verpleegkundige. Als psychiatrisch verpleegkundige heb ik in het verleden veel ervaring opgedaan in de ouderenzorg en de geestelijke gezondheidszorg. Thema’s als dementie, NAH, schizofrenie zijn voor mij niet onbekend. Van nature ben ik betrokken bij mijn omgeving, intuïtief ingesteld, sluit gemakkelijk aan en maak ik graag contact met mensen. Die eigenschappen vormen, samen met mijn professionele kennis, een perfecte basis om anderen te adviseren en begeleiden in het leren voorkomen van overprikkeling.