We-Fixx

We-Fixx is opgericht door Marjan Hof en Danielle van den Os. In hun dagelijkse leven hebben zij veel te maken (gehad) met overprikkeling. Zowel op privé- als professioneel gebied is overprikkeling een terugkerend thema in hun leven. Marjan en Danielle merken dat het thema overprikkeling veel leeft in de maatschappij. Vooral binnen de gezondheidszorg, waar er nog veel relevante kennis mist. Zij zetten zich graag via We-Fixx in om hun expertise te delen en anderen te helpen overprikkeling te voorkomen. We-Fixx organiseert jaarlijks congressen, schrijft blogs en is bezig met het schrijven van een boek over overprikkeling. Daarnaast ontwikkelt We-Fixx hulpmiddelen om overprikkeling te voorkomen. Op dit moment wordt een app en sensor ontwikkelt die overprikkeling helpen voorkomen.

Marjan Hof

Marjan heeft in het verleden als verpleegkundige veel ervaring opgedaan in de ouderenzorg en de geestelijke gezondheidszorg. Thema’s als dementie, NAH, schizofrenie zijn voor haar niet onbekend. Van nature is zij betrokken bij haar omgeving, intuïtief ingesteld en maakt zij graag contact met mensen. Die eigenschappen vormen, samen met haar professionele kennis, een perfecte basis om anderen te adviseren en begeleiden in het leren voorkomen van overprikkeling. Marjan werkt sinds juni 2018 voor We-Fixx.

Danielle van den Os

team

Danielle heeft de afgelopen 20 jaar als logopedist en logopediewetenschapper gewerkt binnen de ouderzorg, de verstandelijk gehandicaptenzorg en in haar eigen praktijk. Zij heeft veel mensen met NAH, dementie en een verstandelijke beperking behandeld. De afgelopen jaren heeft zij diverse hoogsensitieve mensen gecoacht. Haar luisterend oor, sterk invoelend vermogen, intuïtie, gedrevenheid , passie en mensenkennis zijn essentiële ingrediënten om anderen te helpen overprikkeling te voorkomen. Danielle werkt sinds juni 2018 voor We-Fixx.